Fitness Stadium Coupure

Fitness in Gent

In Stadium Coupure kan je terecht om te sporten in een prachtige fitness gevuld met een ruim gamma aan Technogym-apparatuur, elk voorzien van een entertainment unit. Je vindt er een cardio- en krachtgedeelte met voldoende materiaal en apparaten zodat je nooit hoeft te wachten, en zodat je kan trainen op de meest efficiënte manier.

Als je graag wat meer begeleiding wil, aarzel dan niet om een afspraak te boeken met een van onze instructeurs, voor 1-op-1-begeleiding en een op maat gemaakt fitness-schema. Je kan dit schema steeds raadplegen via de myStadiumPro-app en via je TGS-sleutel, en kan op elk moment een volgende afspraak boeken om je schema te updaten. Op deze manier staat je vooruitgang nooit stil.

Klik hier voor meer informatie over persoonlijke begeleiding

Ook als je als beginner graag op weg geholpen wordt, staat een van onze instructeurs voor je klaar om je te begeleiden doorheen een Initiatie Fitness.

Klik hier voor meer informatie over Fitness initiatie

Bovendien kan je in Stadium Coupure ook squashen op een van onze 7 terreinen of aan lengteklimmen doen op onze indoor klimmuur. Daarnaast bieden we lessen CrossTraining aan voor zowel beginners als gevorderden, en kan je onze mooie en uitgebreide CrossTrainingszaal buiten de lesuren om vrij gebruiken.

Ook voor andere live groepslessen ben je meer dan welkom, van Yoga tot Zumba en van Pilates tot LesMills BodyPump.

Foto website

Klaar voor een nieuwe start?

Word vandaag lid en ontvang tot €75 korting bij een nieuw abonnement!

Abonnementen

Dit aanbod is geldig tot en met 31 juli 2021. Korting enkel geldig bij een nieuwe inschrijving, niet geldig op studentenabonnementen.