Fitness Stadium Coupure

Fitness in Gent: nieuw, hypermodern en doeltreffend!

In Stadium Coupure train je in een gloednieuwe fitnesszaal, uitgerust met een breed gamma van de meest moderne Technogym-toestellen. Ieder toestel beschikt over een efficiënt scherm, om bijv. TV te kijken, spelletjes te spelen en andere multimedia. Maar daarnaast uiteraard ook om je trainingsschema goed te kunnen volgen. Je zal je tijdens je inspanning in elk geval niet vervelen!

Het grote aantal én verscheidenheid aan cardio- en spiertrainingstoestellen zorgt ervoor dat je op een efficiënte manier en tegelijkertijd voor het best mogelijke resultaat kan trainen.

Als je graag wat meer begeleiding wilt, aarzel dan niet om een afspraak maken met één van onze instructeurs, voor 1-op-1-begeleiding en een op maat gemaakt fitnessschema. Je kan dit schema steeds raadplegen via de myStadiumPro-app en via je TGS-sleutel. Je kan ook op elk moment een volgende afspraak boeken om je schema te updaten. Op deze manier staat je vooruitgang nooit stil.

Klik hier voor meer informatie over persoonlijke begeleiding

Ook als je als beginner graag op weg geholpen wordt, staat één van onze instructeurs voor je klaar om je te begeleiden doorheen een Initiatie Fitness.

Klik hier voor meer informatie over Fitness initiatie

Bovendien kan je in Stadium Coupure ook squashen op één van onze 7 terreinen. Daarnaast bieden we lessen CrossTraining aan voor zowel beginners als gevorderden, en kan je ook gewoon in onze mooie en complete CrossTrainingzaal terecht buiten de lesuren, om vrij te gebruiken.

Ook voor andere live groepslessen ben je meer dan welkom, van Yoga tot Zumba en van Pilates tot LesMills BodyPump.