Abonnementen

Veelgestelde vragen

Wat zijn studentenvoorwaarden?

Als student heb je bij Stadium onbeperkt toegang tot alle activiteiten, aan een verlaagd tarief. Om van dit tarief te genieten, vragen wij dat je bij je inschrijving en/of verlenging een bewijsstuk (studentenkaart of bewijs van inschrijving) meebrengt voor het lopende schooljaar. Indien je je abonnement online aankoopt, vragen wij je dit bewijsstuk mee te brengen bij je eerstvolgende bezoek aan de club. Zonder dit bewijsstuk zal je niet langer van het verlaagde tarief kunnen genieten. Om recht te hebben op de studenten korting ben je nog geen 25 jaar oud.

Wat is het verschil tussen een Cash en recurrent abonnement?

Bij een Cash abonnement betaal je op voorhand voor een vaste periode. Bij een abonnement via recurrente betaling (Best Price of Flex) int Stadium maandelijks automatisch via SEPA, of creditcard.

Wat is een recurrent abonnement?

Een recurrent abonnement (Best price of Flex) is een abonnement met wederkerende, maandelijkse betaling. . Indien je kiest voor een overeenkomst met betaling per maand dan vindt de eerste betaling bij inschrijving plaats door een online betaling of betaling aan de receptie en de volgende betalingen vooruit per maand via domiciliëring of recurring creditcard betaling. De daaropvolgende betalingen worden steeds uitgevoerd binnen 7dagen voor het einde van de betaalde periode